INGEN VENTETID.
Kontakt mig uforpligtende - gerne nu.
Tlf.: 23 25 86 57 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Søg afklaring, bliv lettet og glad - jo før jo bedre.


Psykoterapeut (MPF) eller psykolog

 

Psykoterapeuten - dit alternativ til psykologen

Psykoterapeuten er dit alternative valg til psykologen.

Du kan komme anonym, og forblive anonym uden for det etablerede behandlingssystem.

Tavshedspligt er en selvfølge.

Psykoterapeuter har ofte kort eller ingen ventetid på behandling.

 

Jeg er psykoterapeut (MPF) & parterapeut

Jeg er oprindelig uddannet tømrer, senere socialpædagog, og efter 8 års efteruddannelse Psykoterapeut (MPF) og parterapeut.

Jeg har 24 års erfaring med psykoterapi og parterapi. Jeg er selvstændig med egen klinik. 

 

Læs mere om:

Individuel psykoterapi 

Parterapi - parudvikling

Psykoterapi (MPF)

 

Er der forskel på en psykoterapeut og en psykolog?

En psykoterapeut er en faguddannet person (fx lærer, socialpædagog, sygeplejerske, ergoterapeut), som efter flere års erfaring som fagperson har efteruddannet sig gennem ca. 4 år til psykoterapeut. 

Psykoterapeuten bruger evidensbaseret psykoterapi som behandlingsmetode.

Hvis psykoterapeuten er Medlem af Dansk Psykoterapeutforening (eller MPF) garanterer foreningen, at psykoterapeuten oven i sin grunduddannelse har en grundig, længerevarende psykoterapeutisk efteruddannelse omfattende egenterapi, supervision og teori.

Psykoterapeuten har således gennem sin efteruddannelse gennemarbejdet egne problemfelter og udviklingsområder. Dette er en vigtig baggrund for psykoterapeutens opgave i terapiforløbet.

En psykolog er cand. psyk., har en universitetsuddannelse i psykologi. Dette er hovedsageligt en teoretisk uddannelse, som ikke inkluderer uddannelse som psykoterapeut. Psykologen bliver derved i stand til at udføre psykologsamtaler, som ikke er psykoterapi. En del, men ikke alle psykologer efteruddanner sig i psykoterapi.

 


TNJ Psykoterapi & Parterapi
- 25 års erfaring - 8 års grundig uddannelse
- medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF)

Det er nemt at finde frem til mit lyse lokale på Haderslevvej 51 i Christiansfeld. Det er ca. 15 km. syd for Kolding og 12 km. nord for Haderslev. Der er 10 minutter til busholdeplads og hver time er der busforbindelse mod syd til Haderslev, Åbenrå og Sønderborg, med tilstutningsforbindelse til bla. Tønder, Ribe, Jels, og Gram. Og mod nord til Kolding, Fredericia, Vejle, Horsens, med tilslutningsforbindelse til bla. Vamdrup, Lunderskov, Egtved, Billund, Grindsted, Give, Tarm og Varde. Ja, til Vestjylland, Østjylland, og østpå mod Middelfart, Odense og hele Fyn. Der er ca. 3 km. til motorvejen med direkte forbindelse til Haderslev, Kolding, Fredericia, Vejle, Middelfart, Åbenrå, Vojens, Vejen, Brørup, Holsted og Esbjerg. Ja, til hele Sydjylland, Sønderjylland og den nye Region Syddanmark.

 


TNJ Psykoterapi & Parterapi, Haderslevvej 51, 6070 Christiansfeld.
Konsultation efter aftale, anonymitet, spørgsmål eller tidsbestilling.
Ring direkte nr. 23 25 86 57 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Thorkild N. Jørgensen

Thorkild N. Jørgensen

25 års erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Konsultation efter aftale

Ingen tlf. tid
ring eller mail nu
+45 23 25 86 57
tnj@livifokus.dk
Kontaktformular