Hvornår kan man kalde sig psykoterapeut?

I Danmark er der desværre ikke regulering af psykoterapeuter. Derfor kan hvem som helst for så vidt kalde sig psykoterapeut. Det betyder, at personer uden eller med utilstrækkelig psykoterapeutisk uddannelse kan nedsætte sig som psykoterapeut.

I Psykoterapeut Foreningen finder vi dette særdeles uheldigt. Vi mener ikke, det burde være muligt at arbejde som psykoterapeut, hvis ikke man har en tilstrækkelig psykoterapeutisk uddannelse, heller ikke med en grunduddannelse som psykolog. Et af foreningens vigtigste formål er derfor at samle de professionelle psykoterapeuter, der har en grundig uddannelse og erfaring bag sig.

Alle, der søger om medlemskab i Psykoterapeut Foreningen, skal dokumentere, at foreningens uddannelseskriterier er opfyldte, og hver enkelt ansøgning vurderes grundigt af foreningens optagelsesudvalg.

Når man er optaget som medlem i Psykoterapeut Foreningen har man ret til at kalde sig Psykoterapeut MPF eller at betegne sig som Medlem af Psykoterapeut Foreningen. På den måde kan brugerne kende vores medlemmer og kan føle sig mere sikre, når de står i den vanskelige situation af skulle finde en terapeut.


Konsultation efter aftale, anonymitet, spørgsmål eller tidsbestilling.
Ring direkte tlf. nr. 23 25 86 57 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Thorkild N. Jørgensen

Thorkild N. Jørgensen

25 års erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Konsultation efter aftale

Ingen tlf. tid
ring eller mail nu
+45 23 25 86 57
tnj@livifokus.dk
Kontaktformular