Til sagsbehandlere

Mangler du en professionel § 54 støtteperson til én af dine borgere, hører jeg gerne fra dig.

Jeg er uddannet tømrer, socialpædagog og diakon og har 8 års psykoterapeutisk efteruddannelse bag mig. Jeg modtager løbende supervision, og jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) www.psykoterapeutforeningen.dk og følger dens etiske regler.
Jeg er medlem af P.S.-foreningen - foreningen af professionelle støttepersoner www.psforeningen.dk Jeg følger P.S.-foreningens etiske regler.
Jeg har mere end 30 års erhvervserfaring i arbejde blandt samfundets meget vanskeligt stillede mennesker, hvor problematikken ofte var knyttet til sindslidelse, hjemløshed, alkohol- og stofmisbrug eller alle dele samtidig. Jeg har senest arbejdet i et terapeutisk tilbud til pårørende til alkoholmisbrugere og i projekter til forberedelse til arbejdsmarkedet for matchgruppe 4 og 5. Jeg har de sidste 4 år arbejdet i egen virksomhed på fuld tid som psykoterapeut og supervisor, har udviklingsgrupper og tilbyder kurser og ydelser efter serviceloven. Jeg er således helt fortrolig med den individuelle personlige samtale med mennesker i krise eller i meget vanskelige forhold og situationer.
Jeg møder gerne frem til en afklarende og undersøgende samtale angående mine faglige kvalifikationer og personlige færdigheder som § 54 Støtteperson. 


Personlig rådgiver - pædagogiskeopgaver

familiekonsulent - konsulentopgaver

Jeg tilbyder også at løse andre typer opgaver, som har socialpædagogisk og/eller behandlende karakter, eller til familiekonsulent opgaver.  

Ring direkte nr. 23 25 86 57. Læg evt. besked.


TNJ Psykoterapi & Parterapi, Haderslevvej 51, 6070 Christiansfeld.
Konsultation efter aftale, anonymitet, spørgsmål eller tidsbestilling.
Ring direkte nr. 23 25 86 57 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Thorkild N. Jørgensen

Thorkild N. Jørgensen

25 års erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Konsultation efter aftale

Ingen tlf. tid
ring eller mail nu
+45 23 25 86 57
tnj@livifokus.dk
Kontaktformular