Ingen ventetid.
Kontakt mig uforpligtende - gerne nu.
Tlf.: 23 25 86 57 eller mail:   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Søg afklaring, bliv lettet og glad - jo før jo bedre.

 

Parterapi

- affærer, utroskab, svigt


Erotisk energi kan blive fraspaltet i parforholdet

Par, kan opleve brud i deres seksuelle tilknytning på mange måder. Forskning viser, at seksuel kontakt skaber tilknytning og langvarig tilfredsstillelse i relationer. Men efter den romantiske fase af parforholdet, eller efter der er kommet børn til, kan den erotiske tilknytning  ændrer sig, og den erotisk energi kan blive fraspaltet parforholdet og lede til affærer og utroskab, samt lede til følelsen af svigt og af ikke at være forbundet med den anden.

 

Parterapi - til bedre seksuel kontakt

I parterapien lærer I, hvordan I gennem dialog, får hjælp til at udforske emner omkring mindsket seksuel lyst, og den måde det påvirker tilknytningen i parforholdet. I vil lære om lystens udvikling, og få værktøjer, der kan hjælpe jer med at øge intimiteten og få bedre seksuel kontakt.

 

Individuel psykoterapi - til afklaring

I nogle parforhold kan det være godt og rigtigt, at den ene i parforholdet nogle gange går i individuel psykoterapi under parterapiforløbet. Dels for at afklare sig selv, dels for at skåne den anden, da vreden og smerten over svigtet kan være så voldsom, at man ikke tør udtrykke den direkte af frygt for sine følelsers voldsomme karakter og af frygt for at miste sin partner, hvis man vil forblive i parforholdet.


TNJ Psykoterapi & Parterapi. Haderslevvej 51, 6070 Christiansfeld.
Konsultation efter aftale, anonymitet, spørgsmål eller tidsbestilling. 
Ring direkte nr. 23 25 86 57 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Thorkild N. Jørgensen

Thorkild N. Jørgensen

25 års erfaring som psykoterapeut og parterapeut

Konsultation efter aftale

Ingen tlf. tid
ring eller mail nu
+45 23 25 86 57
tnj@livifokus.dk
Kontaktformular